Vitaliteitsweek 25 -29 september

Datum

Boost je werkweek met: Stoelmassage, Mindfulness, Yoga, Office Fitness of Breathwork!

Hey daar, harde werkers! We weten allemaal dat werk soms behoorlijk stressvol kan zijn. Maar maak je geen zorgen, want de Vitaliteitsweek staat binnenkort voor de deur om je te helpen ontspannen en je energie weer op te laden. Van 25 tot 29 september staan wij klaar om in jouw kantoor allerlei geweldige activiteiten te organiseren die speciaal zijn ontworpen om jouw welzijn te bevorderen. Hier is een greep uit de opties:

1. Stoelmassage:
Sta even stil bij de hectiek van je werkdag en gun jezelf een paar minuten ontspanning met een stoelmassage. Laat die spanning uit je schouders verdwijnen terwijl de masseur zijn magische handen gebruikt om je spieren te verlichten. Het is als een mini-vakantie op kantoor!

2. Mindfulness:
Tijdens een drukke werkweek kan het lastig zijn om je gedachten te kalmeren. Daarom hebben we mindfulness-workshops gepland om jou te helpen in het moment te blijven en stress te verminderen. Leer ademhalingstechnieken en eenvoudige meditatieoefeningen die je overal kunt toepassen.

3. Yoga:
Stijfheid en spanning verdwijnen als sneeuw voor de zon met dagelijkse yogasessies. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde yogi, deze sessies zijn toegankelijk voor iedereen. Stretch, adem en voel je verfrist!

4. Office Fitness:
Wie zegt dat je niet kunt sporten op kantoor? Doe mee aan onze korte maar krachtige office fitness-sessies om je bloed te laten stromen en je energieniveau te verhogen. Zet die bureaustoel opzij en doe mee!

5. Breathwork:
Je ademhaling kan een krachtig hulpmiddel zijn om stress te verminderen en je te helpen ontspannen. Leer eenvoudige ademhalingstechnieken die je direct kunt toepassen om je geest te verfrissen en je energie te herstellen.

Dus werkgever en HR personeel: zet een dikke streep onder 25 tot 29 september in je agenda, neem contact met ons op en maak je klaar om het welzijn van je werknemers een boost te geven tijdens de Vitaliteitsweek. Of je nu de stress van je schouders wilt laten glijden met een stoelmassage, je geest wilt kalmeren met mindfulness, je flexibiliteit wilt verbeteren met yoga, je hartslag wilt verhogen met office fitness, of je ademhaling wilt gebruiken om te ontspannen, we hebben voor elk wat wils!

Laat die werkstress achter je en omarm de kans om jezelf op te laden en te stralen. Tot ziens tijdens de Vitaliteitsweek! 🌟

Meer
artikelen

Scroll naar boven