Shiatsu massage

Shiatsu massage op locatie

Wij komen naar jouw kantoor

Shiatsu massage pakketten

Pakket 1 dag

5 uur massage

Perfect om kennis te maken met Shiatsu massage, als er iets te vieren is of als beloning voor een intensieve periode op het werk. De sessies zijn 30 minuten lang. 

We masseren 5 uur per dag.

Prijs: vanaf €350,- ex BTW

Pakket 6 maanden

6 maanden + 1 Do In Balans Workshop

Het 6 maanden pakket is een goede optie wanneer je wilt kennismaken met het lange termijn effect van shiatsu massage maar nog niet gelijk voor 12 maanden kunt gaan. We masseren maandelijks 5 uur per dag voor een vaste periode van 6 maanden. De sessies zijn 30 minuten lang. Halverwege het traject wordt een gratis Do In Balans workshop aangeboden van 30 minuten. De toename in vitaliteit wordt inzichtelijk gemaakt door een korte evaluatie aan het einde van het traject. 

Prijs: vanaf €2100,- ex BTW

Pakket 12 maanden

12 maanden + 4 Do In Balans Workshop

Shiatsu massage is bewezen effectief bij structurele inzet. Door te kiezen voor het 12 maanden pakket investeer je in een structurele toename van fysiek en mentaal welzijn van je werknemers. We masseren maandelijks 5 uur per dag voor een vaste periode van 12 maanden.  De sessies zijn 30 minuten lang. Elk kwartaal wordt een gratis Do In Balans workshop aangeboden van 30 minuten. De toename in vitaliteit wordt inzichtelijk gemaakt door een korte tussentijdse evaluatie en een eindrapport.  

Prijs: vanaf € 4200,- ex BTW

Shiatsu massage voor bedrijven

Shiatsu-massage is een Japanse massagetechniek waarbij druk met de vingers, handpalmen, ellebogen en knieën op specifieke punten op het lichaam wordt uitgeoefend om spanning los te laten en ontspanning te bevorderen. Wanneer uitgevoerd op een futon, kan de therapeut druk uitoefenen met behulp van hun lichaamsgewicht en zwaartekracht om effectief op de spieren en gewrichten te werken. Dit type massage kan onder andere gunstig zijn bij het verminderen van stress, het verbeteren van de bloedsomloop en het verlichten van spierpijn en -spanning. Shiatsu-massage op een futon is een hele fijne manier van massage waarbij het hele lichaam diep kan ontspannen. Het is een ideale optie voor massage op de werkplek, omdat er minimale apparatuur voor nodig is en het op de vloer kan worden gedaan, waardoor het laagdrempelig en kosteneffectief is.

Waar is shiatsu massage goed voor?

Een Shiatsu therapeutische massage van 30 minuten voor werknemers kan vele voordelen hebben. Hier zijn er een aantal:

verminderd-stress

1) Vermindert stress en spanning: Shiatsu-massage kan helpen om stress en spanning in het lichaam te verminderen, wat vooral nuttig kan zijn voor werknemers die veel stress ervaren op het werk.

betere-bloedsomloop

2) Verbetert de bloedsomloop: De druk die tijdens een Shiatsu-massage wordt uitgeoefend, kan helpen de bloedsomloop te verbeteren, wat een betere algehele gezondheid en welzijn kan bevorderen.

 

3) Verlicht pijn en stijfheid: Shiatsu-massage kan pijn en stijfheid in de spieren en gewrichten helpen verlichten, wat vooral gunstig kan zijn voor werknemers die langdurig aan een bureau zitten.

medewerkers-resultaten

4) Verhoogt energie en productiviteit: Door de bloedsomloop te verbeteren en ontspanning te bevorderen, kan shiatsu-massage helpen het energieniveau te verhogen en de productiviteit te verbeteren.

Het VitalityPro effect

Wij maken graag kennis met jou!

We weten dat een gezond personeelsbestand de sleutel is tot het succes van elk bedrijf. Daarom richten wij ons op het leveren van de beste fysieke en mentale ondersteuning van werknemers. Wij zijn van mening dat het zorgen voor het welzijn van werknemers niet alleen hun levenskwaliteit verbetert, maar ook leidt tot een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en betere retentie van werknemers. Ons team van ervaren en empathische therapeuten,  trainers en coaches zet zich in om op maat gemaakte oplossingen te leveren die matchen met de specifieke behoeften van uw werknemers en uw organisatie. 

We bespreken graag met u hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen!

Wat kun je van ons verwachten

Professioneel 

Duurzame producten

Advies op maat

Geschiedenis van Shiatsu massage

Shiatsu-massage is een vorm van therapeutische massage die zijn oorsprong vindt in Japan. Het heeft wortels in de traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur.

Shiatsu omvat het uitoefenen van druk op specifieke punten op het lichaam om de stroom van energie te verbeteren en genezing en ontspanning te bevorderen.

Tegenwoordig wordt Shiatsu erkend als een vorm van alternatieve geneeswijzen en wordt het vaak gebruikt in combinatie met andere therapieën om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder stress, spanning en musculoskeletale pijn.

De geschiedenis van shiatsu-massage op de werkplek is relatief recent, maar de populariteit ervan getuigt van de doeltreffendheid bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van werknemers in de huidige snelle en stressvolle werkomgeving.

Privacy

Cookies

Sitemap

Scroll naar boven

Aanmelden voor Dag massage (Shiatsu)

Aanmelden voor 6 maanden massage (Shiatsu)

Aanmelden voor 12 maanden massage (Shiatsu)

Aanmelden voor Shiatsu massage voor bedrijven

Kennismaken met VitalityPro