Mindfulness

Mindfulness als ondersteuning voor werknemers & particulieren

Mindfulness heeft veel te bieden voor werknemers en particulieren. Tal van bedrijven en organisaties werken al samen met Mindfulness trainers. Bekijk de video voor een korte uitleg:

Interesse gewekt?

Kijk hieronder verder naar de mogelijkheden voor mindfulness training. Staat er niet tussen wat je zoekt? Neem dan sowieso contact op. De kans is groot dat we een passende oplossing voor jou zullen vinden!

Mindfulness ervaring vitalitypro

“De lessen hebben mij veel gebracht. Daarvoor dank, Bram! Een fijn mens en een meester in zijn vak”

Bas Kaspers, Music Director, Q-Dance
mindfulness Vitalitypro

Waarom Mindfulness?

Schept rust en ruimte

Maakt geblokkeerde energie vrij

Verbeterd omgang met stress

Leert je juiste keuzes maken

Verbeterd communicatie

Verhoogd persoonlijke prestratie

Het aanbod van VitalityPro

Of je nu voor je werknemers een workshop, training of challenge wilt organiseren. Of bijvoorbeeld als particulier een cursus wilt volgen. Wij bieden de mogelijkheid tot maatwerk, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Lees hieronder over de mogelijkheden.

mindfulness voor ontspanning en vitaliteit voor werknemers en werkgevers

Voor bedrijven

Een workshop voor een thema-dag, een 30 dagen challenge om je werknemers uit te dagen of een 8-weekse training om blijvende verandering in jouw team te brengen. Dit is een greep uit de opties, waarbij maatwerk en jouw hulpvraag voorop staan. Mindfulness heeft de laatste jaren terrein gewonnen in het bedrijfsleven. Met goede reden:

Mindful werknemers zijn tevreden werknemers

Sander heeft een positieve ervaring met Vitalitypro

“Bram heeft bij ons op het werk een Mindfulness Challenge begeleid. Bram is een rustige trainer die vertrouwen en ontspanning brengt door zijn open houding. Hij kan de theorie uitstekend kort en bondig brengen, en weet iedereen te motiveren mee te doen en zorgt dat zowel de groep als de individuele belangen aan bod komen. Een aanrader!”

Sander Haas, CEO Energyhouse
mindfulness voor particulieren

Voor particulieren

Kamp je thuis of op je werk met stress en werkdruk? Ben je op zoek naar een individueel begeleidt traject? Ervaar je een energielek? Wil je je beter leren ontspannen? Dan is een individuele training het antwoord. Het traject kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht, waarbij jouw ervaring en behoefte centraal staat.

You cannot stop the waves, but you can learn how to surf them

Paul heeft een positieve ervaring met Vitalitypro

“Op een leuke en down to earth manier gewerkt aan mindfulness. Duidelijk uitgelegd met goede oefeningen en stof mee voor thuis!”

Paul Herijgers, Hewlett Packard Enterprise