Mindfulness

Mindfulness op het werk is bewezen effectief

In deze workshop leren we hoe mindfulness kan worden gebruikt om teambuilding te verbeteren en stress op de werkplek te verminderen. We lichten uit wat het betekent om ‘mindful’ te zijn, we bespreken de voordelen van het integreren van mindfulness in werkteams, en gaan een aantal oefeningen doen die ontworpen zijn om in verschillende werksituaties te gebruiken.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen interventie en ondersteunt een effectieve aanpak tegen stress en werkdruk binnen bedrijven.

onze workshop bestaat uit Ademhalings- Mindfulness- en Bewegingsoefeningen die een kalme focus en creatieve energie bevorderen.

Onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde Mindfulness trainers ga je in een groep van maximaal 20 mensen aan de slag met oefeningen uit de authentieke oosterse Yoga tradities en de hedendaagse Mindfulness praktijk.

De workshop duurt 1 uur.

Live of Online

Vraag nu een offerte aan

1 uur Workshop voor teams vanaf 550,- (max 20 pers.)

Waarom Mindfulness?

Hersteld rust in het hoofd

Maakt energie vrij

Reduceert stress

Verbeterd focus

Verhoogd veerkracht

woman kneeling on a yoga mat
Sander heeft een positieve ervaring met Vitalitypro

“Bram heeft bij ons op het werk een Mindfulness Workshop begeleid. Bram is een rustige trainer die vertrouwen en ontspanning brengt door zijn open houding. Hij kan de theorie uitstekend kort en bondig brengen, en weet iedereen te motiveren mee te doen en zorgt dat zowel de groep als de individuele belangen aan bod komen. Een aanrader!”

Sander Haas, Energyhouse

“Op een leuke en down to earth manier gewerkt aan mindfulness. Duidelijk uitgelegd met goede oefeningen en stof mee voor thuis!”

Marije Crinche Le Roy, Human Rights Watch

“Ik heb deelgenomen aan een cursus Mindfulness onder Bram’s begeleiding. Bram is een ervaren coach en heeft mij kunnen helpen in de begeleiding om de Mindfulness te doorlopen. Naast Mindfulness onderwerpen konden we ook praten over gerelateerde onderwerpen. Dit gaf een leuke dimensie aan de cursus. Bram heeft mij middels deze cursus geholpen beter om te gaan met mijn eigen gedachten en opvattingen.

Chris, Hewlett Packard Enterprise