Mindfulness

Mindfulness op het werk is bewezen effectief

Mindfulness Workshop

In deze workshop leren we hoe mindfulness kan worden gebruikt om teambuilding te verbeteren en stress op de werkplek te verminderen. We lichten uit wat het betekent om ‘mindful’ te zijn, we bespreken de voordelen van het integreren van mindfulness in werkteams, en gaan een aantal oefeningen doen die ontworpen zijn om in verschillende werksituaties te gebruiken.

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen interventie en ondersteunt een effectieve aanpak tegen stress en werkdruk binnen bedrijven.

onze workshop bestaat uit Ademhalings- Mindfulness- en Bewegingsoefeningen die een kalme focus en creatieve energie bevorderen.

Onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde Mindfulness trainers ga je in een groep van maximaal 10 mensen aan de slag met oefeningen uit de authentieke oosterse Yoga tradities en de hedendaagse Mindfulness praktijk.

De workshop duurt 1 uur.

Live of Online

1 uur Workshop voor teams vanaf 550,- (max 10 pers.)

Mindfulness Training – 1 op 1

Onze Mindfulness training 1op1 is een training voor werknemers die graag 1 op 1 én onder begeleiding van een eigen Mindfulness coach, trainen en deze training door de werkgever betaald krijgen.

De Mindfulness training 1op1 bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur.

Tijdens de sessies wordt de Mindfulness theorie en oefeningen afgewisseld met ruimte om Jouw ervaring te bespreken en te verdiepen. Door je vermogen te trainen om met aandacht aanwezig te zijn bij wat er nu is komt je geest tot rust en wordt je focus scherper. Ook ontstaat er ruimte voor diepgaand inzicht.

De training is zo ontworpen dat de vaardigheden en inzichten die je je door de training opdoet écht onderdeel van jou gaan worden zodat je nog een heel leven lang ervan kan genieten..

Je wordt begeleidt door een van onze ervaren Mindfulness Trainers. Elke trainer heeft meer dan 10 jaar ervaring en de Mindfulness mindset is écht onderdeel van hun eigen leven geworden. Zo kunnen ze jou het beste begeleiden in jouw reis naar meer balans en persoonlijke groei!

De Mindfulness training 1op1 duurt 8 weken en is gebaseerd op de klassieke MBSR-training.

Live of Online.

1500,- per training

Vraag een workshop of een training aan

Sander heeft een positieve ervaring met Vitalitypro

“Bram heeft bij ons op het werk een Mindfulness Workshop begeleid. Bram is een rustige trainer die vertrouwen en ontspanning brengt door zijn open houding. Hij kan de theorie uitstekend kort en bondig brengen, en weet iedereen te motiveren mee te doen en zorgt dat zowel de groep als de individuele belangen aan bod komen. Een aanrader!”

Sander Haas, Energyhouse

“Op een leuke en down to earth manier gewerkt aan mindfulness. Duidelijk uitgelegd met goede oefeningen en stof mee voor thuis!”

Marije Crinche Le Roy, Human Rights Watch

“Ik heb deelgenomen aan een cursus Mindfulness onder Bram’s begeleiding. Bram is een ervaren coach en heeft mij kunnen helpen in de begeleiding om de Mindfulness te doorlopen. Naast Mindfulness onderwerpen konden we ook praten over gerelateerde onderwerpen. Dit gaf een leuke dimensie aan de cursus. Bram heeft mij middels deze cursus geholpen beter om te gaan met mijn eigen gedachten en opvattingen.

Chris, Hewlett Packard Enterprise