Stoelmassage

Stoelmassage op locatie

Wij komen naar jouw kantoor

Stoelmassage pakketten

Pakket 1 Dag

5 uur massage

Perfect om kennis te maken met stoelmassage, als er iets te vieren is of als beloning voor een intensieve periode op het werk. 

We masseren 5 uur per dag.

Prijs: vanaf €350,- ex BTW

Pakket 1 week

5 dagen x 5 uur

Dit is dé keuze als je een week vol vitaliteit of wellbeing activiteiten organiseert voor je medewerkers én je programma wilt complementeren met stoelmassage. We zijn elke dag aanwezig en masseren 5 uur per dag.

Prijs: vanaf €1750,- ex BTW

Pakket 6 maanden

6 maanden + 1 office finess Workshop

Het 6 maanden pakket is een goede optie wanneer je wilt kennismaken met het lange termijn effect van stoelmassage maar nog niet gelijk voor 12 maanden kunt gaan. We masseren maandelijks 5 uur per dag voor een vaste periode van 6 maanden. Halverwege het traject wordt een gratis Office Gym workshop aangeboden van 30 minuten. De toename in vitaliteit wordt inzichtelijk gemaakt door een korte evaluatie aan het einde van het traject.

Prijs: vanaf €2100,- ex BTW

Pakket 12 maanden

12 maanden + 4 office fitness workshops 

Stoelmassage is bewezen effectief bij structurele inzet. Door te kiezen voor het 12 maanden pakket investeer je in een structurele toename van fysiek en mentaal welzijn van je werknemers. We masseren maandelijks 5 uur per dag voor een vaste periode van 12 maanden.  Elk kwartaal wordt een gratis Office Gym workshop aangeboden van 30 minuten. De toename in vitaliteit wordt inzichtelijk gemaakt door een korte tussentijdse evaluatie en een eindrapport.

Prijs: vanaf € 4200,- ex BTW

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage is een vorm van massagetherapie die wordt uitgevoerd terwijl de cliënt in een speciaal ontworpen stoel zit. Het wordt gebruikt op de werkplek als een manier om werknemers een gemakkelijke en effectieve vorm van stressverlichting en ontspanning te bieden. Tijdens een stoelmassage zal de massagetherapeut zich meestal concentreren op de nek, schouders, rug en armen van de werknemer, met behulp van verschillende technieken zoals kneden,drukken en strekken. Stoelmassagesessies duren doorgaans tussen de 20 en 30 minuten en kunnen helpen de bloedsomloop te verbeteren, spierspanning te verminderen en een algemeen gevoel van welzijn te bevorderen.

Waar is een stoelmassage goed voor?

Stoelmassage kan werknemers verschillende voordelen bieden, zoals:

verminderd-stress

1) Verminderde stress en spanning: Stoelmassage helpt stress en spanning te verminderen door de spieren te ontspannen en een gevoel van kalmte te bevorderen.

betere-bloedsomloop

2) Verbeterde bloedsomloop: de massage stimuleert de bloedtoevoer naar de spieren, wat de bloedsomloop kan verbeteren en werknemers kan helpen zich energieker te voelen.

verminderd-spier-spanning

3) Verminderde spierspanning en pijn: Stoelmassage kan helpen om spierspanning en pijn in de nek, schouders en rug te verlichten, die kunnen worden veroorzaakt door urenlang zitten of repetitieve bewegingen.

medewerkers-imuun-booster

4) Versterkt immuunsysteem: Regelmatige massage kan helpen het immuunsysteem te verbeteren door het lymfestelsel te stimuleren en de productie van witte bloedcellen te verhogen.

medewerkers-resultaten

5) Verhoogde productiviteit: Door stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en spierspanning en -pijn te verlichten, kan stoelmassage werknemers helpen zich meer gefocust, alert en productief te voelen.

Het VitalityPro effect

Wij maken graag kennis met jou!

We weten dat een gezond personeelsbestand de sleutel is tot het succes van elk bedrijf. Daarom richten wij ons op het leveren van de beste fysieke en mentale ondersteuning van werknemers. Wij zijn van mening dat het zorgen voor het welzijn van werknemers niet alleen hun levenskwaliteit verbetert, maar ook leidt tot een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en betere retentie van werknemers. Ons team van ervaren en empathische therapeuten,  trainers en coaches zet zich in om op maat gemaakte oplossingen te leveren die matchen met de specifieke behoeften van uw werknemers en uw organisatie. 

We bespreken graag met u hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen!

Wat kun je van ons verwachten

Passie

Professionaliteit

Advies op maat

Geschiedenis van stoelmassage

Stoelmassage, ook wel zitmassage of bedrijfsmassage genoemd, vindt zijn oorsprong in Japan waar het van oudsher wordt beoefend als een vorm van acupressuur behandeling. In de jaren tachtig paste David Palmer, een Amerikaanse massagetherapeut, de techniek aan en introduceerde deze in de Verenigde Staten.

Palmer ontwikkelde een gespecialiseerde stoel waarmee cliënten comfortabel konden zitten terwijl ze een massage kregen. Hij ontwikkelde ook een verkorte massageroutine die in slechts 15 minuten kon worden voltooid, waardoor het ideaal was voor gebruik op werkplekken waar werknemers weinig tijd hadden voor ontspanning.

Naarmate de voordelen van stoelmassage meer bekendheid kregen, won het aan populariteit als een manier om stress op de werkplek te verminderen en het moreel van de werknemers te verbeteren. Tegenwoordig is stoelmassage een veelvoorkomend aanbod op veel werkplekken, van grote bedrijven tot kleine bedrijven, maar ook op conferenties en evenementen.

Privacy

Cookies

Sitemap

Scroll naar boven

Aanmelden voor Dag massage (Stoelmassage)

Aanmelden voor Week massage (Stoelmassage)

Aanmelden voor de 6 maanden massage (Stoelmassage)

Aanmelden voor de 12 maanden massage (Stoelmassage)

Aanmelden voor stoelmassage voor bedrijven

Kennismaken met VitalityPro