Vitaliteit is onze passie

Specialist in vitaliteit

Onze Missie & Visie

Bij VItalityPro geloven we dat het welzijn en de vitaliteit van werknemers cruciaal zijn voor een bloeiende en succesvolle werkplek. Het is onze missie om de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van werknemers te ondersteunen en verbeteren, wat leidt tot verhoogde productiviteit, betrokkenheid en tevredenheid.

Om deze missie te bereiken, zetten we ons in om uitgebreide welzijns-programma’s en diensten aan te bieden die prioriteit geven aan de gezondheid en het welzijn van werknemers. We streven naar het creëren van een werkcultuur die de balans tussen werk en privéleven hoog in het vaandel heeft staan,

Onze visie is om een ​​platform van voorkeur te worden voor werkgevers die op eenvoudige wijze diensten willen boeken die de vitaliteit van hun werknemers ondersteunen. Dit platform biedt een scala aan wellness- en lifestylediensten, zoals yoga, meditatie, workshops over gezond eten, fitnesslessen, coaching op het gebied van geestelijke gezondheid en meer. 

Door toegang tot deze diensten te bieden, willen we werkgevers helpen het welzijn van werknemers te bevorderen, stress te verminderen, de productiviteit te verbeteren en uiteindelijk een gezonder en gelukkiger personeelsbestand te creëren. Ons platform zal gebruiksvriendelijk en flexibel zijn om te voldoen aan de unieke behoeften van elke werkgever en zijn personeel.

Dus wat houdt je tegen om je bij onze missie aan te sluiten? 

Laten we samen werken aan het welzijn en de vitaliteit van jouw werknemers. 

Team

bram-ronde-foto

Bram

Ik ben de oprichter van VitalityPro en wil met mijn bedrijf een positieve impact maken op het fysieke en mentale welzijn van werknemers op de de arbeidsmarkt. Mijn persoonlijke interesses zijn breed. Ik hou van psychologie, boeddhistische wijsheid en meditatie. In mijn vrije tijd steek ik veel tijd in wielrennen en haal ik veel energie uit het verrijden van wedstrijden. Maar ik wandel, kook en mediteer met net zoveel voldoening.”

birute-foto-rond

Birute

Ik ben een Shiatsu therapeut en acupuncturist. Ook geef ik met veel plezier les aan mijn studenten op de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu. In mijn vrije tijd hou ik van wandelen, zwemmen en ben ik ook een echte boekenwurm. Van fantasie tot psychologie, ik lees het allemaal.

David Piai

I help people implement actionable steps to mitigate unsustainable stress in their lives with Meditation.

jeanette-van-heijningen

Jeanette van Heijningen

Sinds 2003 werk ik full time als shiatsu therapeut en stoelmasseur. Met 2 samenwerkende handen weet ik fysieke klachten weg te nemen of te verzachten. Het aanwezig- zijn- in het moment geeft mijn behandeling ook een transformerend effect, soms al na 20 minuten.

Ivar-van-hoorn

Ivar van Hoorn

Ik stem mijn stoelmassages af op wat iemand nodig heeft en gebruikt daarbij een mix van Shiatsu, Zweedse en Thaise massagetechnieken. Ik geef ook breathwork/ademwerk coaching voor bedrijven en particulieren. Vanuit mijn eigen ervaring is breathwork de meest directe manier voor meer focus, energie, ontspanning, zelfregulatie van emoties en voor creativiteit. Vroeger werkte ik als filmer en mijn creatieve geest neem ik nog steeds mee in mijn werk. Ik hou van zwemmen in het (liefst) koude buitenwater, dansen, muziek maken, boulderen , kickboksen en wandelen.
monique-keupers

Monique Keuper

Na jaren actief in het bedrijfsleven wilde ik met mijn handen aan de slag. Na de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu te hebben gevolgd, heb ik sinds 2012 een praktijk in Amsterdam en ben ik actief als bedrijfsmasseur. Ik heb een fascinatie voor beweging, bewustzijn, lichaam en geest. Vandaar mijn hobby’s; yoga, wandelen, lezen en cello spelen.

Swanica Bergsma

Wat heb ik toch een top beroep als stoelmasseuse! Altijd weer leuke ontmoetingen, blije deelnemers en verrassende werkplekken – van veredelde bezemkast tot vergaderzaal.
Als ik niet masseer, ben ik in de tuin of aan de wandel en wolken kijken, lezen of verdiep ik mij graag in de fascinerende wereld van frequenties.

Tina Antman

Stoelmassages op maat doe ik graag met mijn eigen twist.Iedereen is anders, en  het is fijn om de massage daarop aan te passen. Ik ben van mening dat het bijna een “must” is tegenwoordig met al het dagelijks gebruik van elektonica. In mijn vrije tijd doe ik aan ZUU om fit te blijven, lees ik graag om mijn hersenen stimuleren, reis ik graag en geniet van andere culturen. Ik vind de oude natuurgeneeskunde in al zijn vormen zeer interessant. En natuurlijk geniet ik ervan om mijn kind groot te zien worden.

ArjanProfile-2023-rond

Arjan

Sinds 2008 geef ik stoelmassages in bedrijven en evenementen. Daarnaast heb ik een praktijk voor shiatsu therapie en acupunctuur. Ik vind het heel leuk om afgewisseld in bedrijven en mijn praktijk te werken. Het geeft veel voldoening om dynamisch te werken en mensen d.m.v. massage en andere technieken bij zichzelf te brengen en well being te kunnen faciliteren.

Christina Tosoni

Ik ben Christina, een Oostenrijkse die al een tijdje in het mooie Nederland woont. Tijdens mijn werk in de culturele sector, merkte ik dat ik zocht naar een tegengewicht voor de drukte van alledag. Zo kwam ik terecht bij mijn Beroepsopleiding Iokai Shiatsu en werd ik meteen verliefd op deze traditionele vorm van massage. Werknemers kunnen van mij een rustmoment in een drukke periode verwachten om dan met nieuwe energie de dag te kunnen overwinnen.

Jasper

Ik ben van origine cultureel antropoloog maar bleek meer een handen- dan een hoofdmens. Inmiddels werk ik al vele jaren als (stoel)masseur, yogadocent en ademcoach. Dol op dans, muziek en met vrienden drummen in de natuur. ’S ochtends douche ik ijskoud totdat ik ga tintelen of – nog liever – zwemt ik in de zee als het daar eigenlijk te koud voor is! 

nicole-zzper

Nicole

Ik geef stoelmassages en ontspanningsmassages. 
Mijn hobby’s zijn tennis, pilates, yoga, wandelen met mijn hond. Ik ben vrijwilliger bij Gouden Dagen. Een organisatie die ouderen een mooie dag bezorgen.

Jolanda

Sinds 2019 ben ik afgestudeerd aan de 4 jarige HBO beroepsopleiding Iokai Shiatsu in Amsterdam en heb ik kennis genomen van de oosterse en westerse geneeskunde en volg ik nog steeds bijscholingen op het gebied van Shiatsu, oosterse geneeskunde en massage. Ik heb mijn eigen praktijk in Amsterdam zuid waar ik mijn shiatsu behandelingen geef op de futon. En geef ik regelmatig stoelmassages bij bedrijven.
Ik wordt blij van lekker eten, ontspannen op een mooi vakantieplekje in België samen met mijn vriend, Yoga, lezen én het geven van een goede massage

Tanja

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu en sindsdien werkzaam als shiatsutherapeut. Sinds 2014 werk ik tevens als docent en onderwijscoördinator voor de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu en geef ik met veel plezier les aan studenten uit verschillende lesjaren. Het geven van stoelshiatsu bij bedrijven vind ik een heel leuke afwisseling, vanwege de zo andere dynamiek die op al die werkplekken heerst. In mijn vrije tijd maak ik lange wandelingen met mijn hond en werk ik als vrijwilliger in een biologische moestuin.

Geschiedenis van Vitality Pro

Bram verteld: 

In 2016 heb ik VitalityPro opgericht om ontspanning op de werkvloer te faciliteren door middel van stoelmassages. Ik deed dit in aanvang solo. Een jaar later behaalde ik mijn diploma tot mindfulness trainer en startte ik met het geven van workshops en trainingen aan werknemers. 

Door de jaren heen breidde mijn klantenbestand uit en ben ik collega’s gaan inhuren om mij te helpen de klussen voor stoelmassage in te vullen. In het laatste jaar is VitalityPro in een stroomversnelling terecht gekomen en ben ik mijn visie gaan volgen om een platform met wellbeing- & vitaliteits-diensten voor werknemers te creëren.

Ik haal er veel voldoening uit om mijn collega freelancers van werk te voorzien. Er heeft zich een groep gepassioneerde en toegewijde professionals aan VitalityPro verbonden.

Zo helpen we met elkaar de Nederlandse arbeidsmarkt een stukje vitaler en bewuster te maken. 

Een greep uit onze klanten

Scroll naar boven