De massage komt naar je toe

Kies jouw locatie en wij komen naar jou toe

Massage voor werknemers

Verlicht stress op de werkplek met massages op locatie! Verhoog de productiviteit en medewerkerstevredenheid en verminder het ziekteverzuim. Onze expert massagetherapeuten zorgen voor een ontspannende ervaring, gewoon bij u op kantoor. Boek vandaag nog een sessie en voel het verschil.

Het VitalityPro effect

Welke massages geven wij?

Shiatsu massage

Shiatsu therapeutische massage is een vorm van lichaamswerk dat zijn oorsprong vindt in Japan en gebaseerd is op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde. Het omvat het uitoefenen van druk op specifieke punten op het lichaam om de stroom van energie, of qi, te verbeteren en genezing en ontspanning te bevorderen. Ideaal voor kleinere teams of wanneer je je werknemers eens écht in de watten wilt leggen.

Stoelmassage

Stoelmassage is een vorm van massagetherapie die wordt uitgevoerd terwijl de ontvanger in een speciaal ontworpen massagestoel zit. Het richt zich op de nek, schouders, rug, armen en handen en wordt verricht door een gediplomeerde massagetherapeut. Stoelmassage is een populaire optie voor werkplekken omdat het eenvoudig is om vorm te geven en in korte tijd resultaat wordt behaald.

Hoe lang duurt een massage?

Voor stoelmassage kan een keuze gemaakt worden uit 20 minuten, wat als de standaard geldt in de markt, of voor 30 minuten waar je net wat meer en langer aandacht kan geven aan kritieke plekken waar veel spanning zit. De langere optie is vaak een mooie keuze voor kleinere teams van <8 werknemers.

Voor Shiatsu massage kan er een keuze gemaakt worden uit een 30 minuten behandeling of 1 uur. Bij 30 minuten wordt meer focus gelegd op de klachten in het bovenlijf, terwijl bij de behandeling van 1 uur het hele lichaam in balans wordt gebracht wat een diepe, totale ontspanning en verkwikking tot resultaat heeft. 

Prijs massages

Shiatsu massage

Een therapeutische Shiatsu massage zorgt voor afname in stress en spanning. het bevordert de circulatie, vermindert pijn en stijfheid en geeft een boost aan je energie en productiviteit.

Vanaf 35 per persoon

Stoelmassage

Onderzoek toont aan dat stoelmassage op de werkplek helpt om stress en spierspanning te verlagen en de motivatie en productiviteit van werknemers te verhogen.

Vanaf €23 per persoon

Wij maken graag kennis met jou!

We weten dat een gezond personeelsbestand de sleutel is tot het succes van elk bedrijf. Daarom richten wij ons op het leveren van de beste fysieke en mentale ondersteuning van werknemers. Wij zijn van mening dat het zorgen voor het welzijn van werknemers niet alleen hun levenskwaliteit verbetert, maar ook leidt tot een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en betere retentie van werknemers. Ons team van ervaren en empathische therapeuten,  trainers en coaches zet zich in om op maat gemaakte oplossingen te leveren die matchen met de specifieke behoeften van uw werknemers en uw organisatie. 

We bespreken graag met u hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen!

Wat je van ons kunt verwachten

Expert massage therapeuten

8+ jr ervaring in de zakelijke dienstverlening

Maatwerk behandelingen

Persoonlijk ergonomisch advies

Coaching bij fysieke klachten

Privacy

Cookies

Sitemap

Scroll naar boven

Kennismaken met VitalityPro