Vitaliteitsprogramma voor een gezond bedrijf

Gezonde medewerkers zijn gelukkiger

De definitie van onze vitaliteitsprogrammas

Onze vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven zijn een integrale aanpak om de gezondheid en het welzijn van werknemers op de werkvloer te bevorderen. Onze programma’s bevatten verschillende samenstellingen van welzijns-interventies, waaronder massage, mindfulness, ademwerk, office gym, meditatielessen en coaching. 

Door deze verschillende componenten te combineren tot een uitgebreid programma, kunnen bedrijven een werkcultuur creëren die gezondheid en welzijn waardeert en bevordert. Dit kan leiden tot gelukkigere, gezondere werknemers die meer betrokken en productiever zijn op het werk.

Onze populaire programma’s

  1. VitalityPro Fysiek
  2. VitalityPro Mentaal
  3. VitalityPro Fysiek Premium
  4. VitalityPro Mentaal Premium

Het VitalityPro effect

De voordelen van het vitale medewerkers

Het implementeren van vitaliteitsprogramma’s in een bedrijf kan tal van voordelen opleveren, waaronder:

 

gezondheid-welzijn-medewerrkers

1. Verbeterde gezondheid en welzijn van werknemers: Vitaliteitsprogramma’s kunnen werknemers helpen gezondere gewoonten en levensstijlkeuzes aan te nemen, zoals regelmatige lichaamsbeweging, gezond eten en technieken om stress te verminderen. Dit kan leiden tot een afname van het ziekteverzuim, een hogere productiviteit en een betere algehele werkvreugde.

werknemers-betrokkenheid

2. Verhoogde werknemersbetrokkenheid: Vitaliteitsprogramma’s kunnen werknemers helpen zich meer verbonden te voelen met hun werkplek en collega’s. Dit kan leiden tot meer betrokkenheid, motivatie en een gevoel van doelgerichtheid in hun werk.

medewerkers-kosten-geld

3. Lagere zorgkosten: Door het bevorderen van een gezondere levensstijl en het stimuleren van preventieve gezondheidsmaatregelen kunnen vitaliteitsprogramma’s leiden tot verlaging van de zorgkosten voor zowel werkgevers als werknemers.

betere-bedrijfscultuur

4. Verbeterde bedrijfscultuur: Vitaliteitsprogramma’s kunnen helpen om een ​​positieve en ondersteunende bedrijfscultuur te creëren die het welzijn van werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Dit kan leiden tot meer personeelsbehoud en werving.

social-verantwoordelijkheid

5. Vitaliteitsprogramma’s op het werk hebben een aantoonbaar positieve impact op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door medewerkers te ondersteunen in hun welzijn en gezondheid, tonen bedrijven betrokkenheid bij duurzaamheid en zorgen ze voor een gezonde werkomgeving. Dit versterkt niet alleen de productiviteit en tevredenheid van werknemers, maar draagt ook bij aan een bredere sociale verantwoordelijkheid van het bedrijf.

Onze programma's

vitaalprogramma-fysiek-foto-1-1

VitalityPro Fysiek

1x per maand een stoelmassage dag van 5 uur _

1 x per maand een office workout van 30 min (max 20 deelnemers)

_

1 x gratis “snuffel” Introductie workshop voor teams – 1 uur

Duur: 1 jaar
Investering: 5100,- ex BTW

VitalityPro Fysiek - Premium

1 x per 2 weken een stoelmassage  van 5 uur.

_

 2 x per maand een office workout van 30 minuten (max 20 deelnemers)

_

1 x per maand een breathwork sessie van 30 minuten (max 20 deelnemers)

_

1 x gratis “snuffel” Introductie workshop voor teams – 1 uur

Duur: 1 jaar
Investering: 11400,- ex BTW
vitaalprogramma-mentaal-foto-1

VitalityPro Mentaal

Mindfulness training van 8 weken (1 x 1,5 hr per week Max 8 deelnemers) 

_

1 x een verdiepende breathwork workshop 

_

Na afsluiting van de training krijgen de deelnemers een jaar lang 2 x per maand meditatie les van 30 minuten om mindfulness écht te verankeren.

Duur: 1 jaar
Investering: 8500,- ex BTW
vitaalprogramma-mentaal-foto-2

VitalityPro Mentaal - Premium

1 mindfulness training van 8 weken (1 x 1,5 hr p/w Max 8 deelnemers) 

_

1 x een verdiepende breathwork workshop  

_

Na het afsluiten van de training 1 jaar lang 2 x per maand meditatie les van 30 minuten om mindfulness écht te verankeren.  

_

5 verschillende werknemers 6 coachingsgesprekken van 1 uur.  (persoonlijke en professionele ontwikkeling) 

Duur: 1 jaar
Investering: 12025,- ex BTW

Persoonlijk advies op maat

Wij houden rekening met persoonlijke situaties

1. We verkennen de behoeften van de werknemers door middel van een enquête en stellen op basis daarvan een ​​programma samen dat hun specifieke wensen beantwoordt. 

2. We stellen een uitgebreid programma op waarin we fysieke en mentale activiteiten centraal stellen. Denk aan fitnessprogramma’s, massages, stress management workshops en mindfulness-sessies. Het doel is een flexibel programma op te zetten dat tegemoet komt aan de uiteenlopende behoeften en schema’s van de werknemers.

3. We houden een tussentijdse meting, waarin we statistieken vaststellen om het succes van het programma bij te houden. Denk hierbij aan deelnamepercentages, feedback van werknemers en gezondheidscores. Zo meten we de impact van het programma en voeren waar nodig aanpassingen door.

Wij maken graag kennis met jou!

We weten dat een gezond personeelsbestand de sleutel is tot het succes van elk bedrijf. Daarom richten wij ons op het leveren van de beste fysieke en mentale ondersteuning van werknemers. Wij zijn van mening dat het zorgen voor het welzijn van werknemers niet alleen hun levenskwaliteit verbetert, maar ook leidt tot een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en betere retentie van werknemers. Ons team van ervaren en empathische therapeuten,  trainers en coaches zet zich in om op maat gemaakte oplossingen te leveren die matchen met de specifieke behoeften van uw werknemers en uw organisatie. 

We bespreken graag met u hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen!

Een greep uit onze klanten

Scroll naar boven

Aanmelden voor VitalityPro Fysiek

Aanmelden voor VitalityPro Fysiek Premium

Aanmelden voor VitalityPro Mentaal

Aanmelden voor VitalityPro Mentaal Premium

Aanvraag persoolijk advies vitaal programma

Kennismaken met VitalityPro