Team Member Appreciation Week met stoelmassages

Datum

Hilton Hotels Nederland organiseerde in de week van 12 tot 16 juni haar jaarlijkse Team Member Appreciation Week. 

VitalityPro werd door Hilton benaderd om tijdens die week bij een vijftal verschillende vestigingen van Hilton aanwezig te zijn met masseurs. In totaal waren we met 11 masseurs actief en hebben we gezamenlijk zo’n 225 massages gegeven aan het personeel van Hilton.

Deze geslaagde actie hebben we nu verder uitgewerkt zodat er een duidelijk pakket is wat werkgevers van grotere organisaties makkelijk en overzichtelijk kunnen inboeken wanneer zij een vergelijkbare Team Member Appreciation Week willen neerzetten en daar stoelmassages voor willen inplannen. 

Week Massage

Dit is dé keuze als je een week vol vitaliteit of wellbeing activiteiten organiseert voor je medewerkers én je programma wilt complementeren met stoelmassage. We zijn elke dag aanwezig en masseren 5 uur per dag. 

Prijs: oplopend vanaf € 1750,- ex BTW 

Stoelmassage voor bedrijven 

Stoelmassage is een vorm van massagetherapie die wordt uitgevoerd terwijl de cliënt in een speciaal ontworpen stoel zit. Het wordt meestal gebruikt op de werkplek als een manier om werknemers een snelle en gemakkelijke vorm van stressverlichting en ontspanning te bieden. Tijdens een stoelmassage zal de massagetherapeut zich meestal concentreren op de nek, schouders, rug en armen van de werknemer, met behulp van verschillende technieken zoals kneden,drukken en strekken. Stoelmassagesessies duren doorgaans tussen de 20 en 30 minuten en kunnen helpen de bloedsomloop te verbeteren, spierspanning te verminderen en een algemeen gevoel van welzijn te bevorderen.

Waar is een stoelmassage goed voor?

Stoelmassage kan werknemers verschillende voordelen bieden, zoals:

1. Verminderde stress en spanning: Stoelmassage helpt stress en spanning te verminderen door de spieren te ontspannen en een gevoel van kalmte te bevorderen.

2. Verbeterde bloedsomloop: de massage stimuleert de bloedtoevoer naar de spieren, wat de bloedsomloop kan verbeteren en werknemers kan helpen zich energieker te voelen.

3. Verminderde spierspanning en pijn: Stoelmassage kan helpen om spierspanning en pijn in de nek, schouders en rug te verlichten, die kunnen worden veroorzaakt door urenlang zitten of repetitieve bewegingen.

4. Versterkt immuunsysteem: Regelmatige massage kan helpen het immuunsysteem te verbeteren door het lymfestelsel te stimuleren en de productie van witte bloedcellen te verhogen.

5. Verhoogde productiviteit: Door stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en spierspanning en -pijn te verlichten, kan stoelmassage werknemers helpen zich meer gefocust, alert en productief te voelen.

Hoe boeken?Neem contact op met Bram via info@vitalitypro.nl of bel hem direct op 0628084756 om de opties te bespreken.

Meer
artikelen

Scroll naar boven