Kennis maken met mindfulness I Workshop

Mindulness Workshop voor Werknemers

Kennis maken met mindfulness I Workshop

Wanneer je samen met je team kennis wilt maken met mindfulness is deze workshop een uitstekende optie. Hij is kort, krachtig en je gaat naar huis met praktische tips om je nieuwe kennis direct toe te passen.

De workshop

Je krijgt een workshop van 1 uur waarin we mindfulness aan jouw team introduceren. De workshop focust op het ontwikkelen van de kernvaardigheid van mindfulness: aandacht in het hier en nu. Je leert ook hoe je dat direct op je werk kunt gaan toepassen.

Maak alvast kennis met een korte Mindfulness oefening

Kosten van de Workshop

De workshop kost € 550, – en kan zowel live als online gegeven worden.

Vraag bij ons na over de opties en mogelijkheden voor jouw bedrijf. We zijn er voor je!

Mindfulness: hype, nep of werkt het echt?

Mindfulness is bewezen in het creëren van een voedingsbodem voor introspectie, zelfinzicht en zelftraining. Veel ziekenhuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg werken samen met Mindfulness-trainers. De MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) of MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) trainingen staan bekend om hun resultaten. Onze workshop is gebaseerd op de essentie van de MBSR training.

Wat gaan we doen?

De workshop wordt gegeven door professionele mindfulness trainers en begint met een korte introductie tot mindfulness.

Daarna ga je gelijk aan de slag met het kennis maken van mindfulness:

Stap 1: Een nieuw perspectief. Deze oefening geeft toegang tot een nieuwe frisse blik op alledaagse ervaringen. Deze oefening wordt gevolgd door een korte nabespreking van de ervaringen.

Stap 2: Aandacht verankeren. Deze oefening verhoogt de concentratie en focus, wat leidt tot een toename van de gecentreerde aandacht, gevolgd door een korte nabespreking van de ervaringen.

Stap 3. Hoe pas je wat je hebt geleerd praktisch toe?

We sluiten de workshop af met een vragenronde.

Locatie

De workshop kan zowel online als in een fysieke locatie plaatsvinden. In het laatste geval zorgt de klant voor een beschikbare (stille) ruimte. De workshop heeft een limiet van 20 cursisten.