Specialist in Vitaliteit

Wij zijn specialist in jouw vitaliteit en werkgeluk

Wij zijn specialist in jouw vitaliteit en werkgeluk

Wij zijn Bram en Biruté van VitalityPro. Inmiddels zo’n 14 jaar samen en gelukkig getrouwd. Ooit hebben we elkaar in onze zoektocht naar levenswaarheid ontmoet op het boeddhistische pad. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds onze rode draad al heeft dat inmiddels ook wel wat metamorfosen ondergaan. Van bevlogen, zoekende jongvolwassenen naar gesettelde zelfstandig ondernemers, met beide een passie voor vitaliteit en harmonie van lichaam en geest. Bram heeft zich als specialist op het gebied van mindfulness en coaching ontwikkelt. Biruté is specialist in oosterse geneeswijzen met accent op Shiatsu en Accupunctuur.

Bram VitalityPro

Bram is de oprichter van VitalityPro. Zijn passie zit in persoonlijke groei en ontwikkeling gekoppeld aan een oprechte interesse in het welzijn van de ander. Hij heeft zich vanaf zijn 19e intensief in het buitenland verdiept in boeddhistische kennis en wijsheid en heeft meer dan 15 jaar meditatie training op zijn naam staan. Na zijn terugkeer in Nederland heeft hij enkele jaren gewerkt als evenement manager en diplomas behaald als masseur en mindfulness trainer alvorens een eigen bedrijf te starten. Bram is momenteel ook in opleiding tot Psychosociaal Therapeut bij Psychodidact in Waalwijk.

Mala Biruté VitalityPro

Birute komt oorspronkelijk uit Vilnius, Litouwen. In 2004 is ze naar Amsterdam verhuisd. Hier ontmoette zij shiatsu meesters Eloise Sewell en Kazunori Sasaki en was meteen verkocht. In 2012 studeerde ze af als shiatsu therapeut en assisteert onder andere haar leraren op de Iokai Shiatsu school in Amsterdam en heeft een eigen praktijk als Shiatsu therapeut. Birute heeft diplomas in Westerse geneeskunde, traditionele Chinese medicijnen en Chinese acupunctuur behaald en specialiseert zich op dit moment in Japanse acupunctuur. Thumbs & Needles

Onze klanten