Specialist in Vitaliteit

Wij zijn specialist in jouw vitaliteit en werkgeluk

Wij zijn specialist in jouw vitaliteit en werkgeluk

Wij zijn Bram en Biruté van VitalityPro. Inmiddels zo’n 14 jaar samen en gelukkig getrouwd. Ooit hebben we elkaar in onze zoektocht naar levenswaarheid ontmoet op het boeddhistische pad. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds onze rode draad al heeft dat inmiddels ook wel wat metamorfosen ondergaan. Van bevlogen, zoekende jongvolwassenen naar gesettelde zelfstandig ondernemers, met beide een passie voor vitaliteit en harmonie van lichaam en geest. Bram heeft zich als specialist op het gebied van mindfulness en coaching ontwikkelt. Biruté is specialist in oosterse geneeswijzen met accent op Shiatsu en Accupunctuur.

Voor de massage opdrachten werken wij inmiddels met een poeltje van enthousiaste professionele masseurs.

Bram de Wit - VitalityPro

Bram is de oprichter van VitalityPro. Zijn passie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Bram heeft zich in het buitenland verdiept in boeddhistische wijsheid en heeft meer dan 10 jaar meditatie training ontvangen. Terug in Nederland heeft hij een aantal jaar gewerkt als evenement manager en diplomas behaald als masseur en mindfulness trainer alvorens een eigen bedrijf te starten voor vitaliteit en werkgeluk van werknemers. Bram is momenteel in opleiding tot Psychosociaal Therapeut bij Psychodidact in Waalwijk.

Mala Biruté VitalityPro

Birute komt oorspronkelijk uit Vilnius, Litouwen. In 2004 is ze naar Amsterdam verhuisd. Hier ontmoette zij shiatsu meesters Eloise Sewell en Kazunori Sasaki en was meteen verkocht. In 2012 studeerde ze af als shiatsu therapeut en assisteert onder andere haar leraren op de Iokai Shiatsu school in Amsterdam en heeft een eigen praktijk als Shiatsu therapeut. Birute heeft diplomas in Westerse geneeskunde, traditionele Chinese medicijnen en Chinese acupunctuur behaald en specialiseert zich op dit moment in Japanse acupunctuur. Thumbs & Needles

Onze klanten