Mindfulness voor werknemers

Onze populaire mindfulness programmas

Mindfulness Challenge van Vitalitypro is een aanrader voor jouw werknemers!

Challenge jezelf

Klaar voor een uitdaging?

De VitalityPro Mindfulness Challenge is een programma voor groepen van 3 weken lang. Dagelijks oefen je samen 30 minuten onder begeleiding van een ervaren trainer. De Challenge is ontworpen om in de praktijk te ervaren welke voordelen Mindfulness te bieden heeft voor jouw werkleven. Gegarandeerd resultaat!

Workshop mindfulness van Vitalitypro is een aanrader voor jouw werknemers!

Workshop

Kort maar krachtig!

Deze workshop dient als introductie tot mindfulness. We richten ons op het ontwikkelen van de twee belangrijkste vaardigheden van mindfulness die direct effect zullen hebben op de deelnemers. De vertaling naar de toepassing op de werkvloer komt ook uitgebreid aan bod.

Mindfulness training van Vitalitypro is een aanrader voor jouw werknemers!

Training

Jouw reis door de wereld van mindfulness!

8 weken lang trainen in mindfulness technieken en jezelf onderdompelen in het mindfulness gedachtegoed. Samen met jouw groep doorleef je het mindfulness avontuur. Vol met verfrissende inzichten en praktische tools. Na afloop heb je een radicaal andere kijk op jouw work/life balans!

mindfulness voor het werkgeluk van jouw werknemers

Waarom Mindfulness?

Mindfulness benut een van de meest wezenlijke kwaliteiten van onze mind; Aandachtig zijn. Door je mentale aandachtsspier te trainen wordt je aandachtiger naar jezelf; naar je eigen bronnen van energie, inspiratie en balans. Mindfulness reikt je ook de kennis en kunde aan om die eigen bronnen effectief te benutten. Het leidt er onder andere toe dat je focus, motivatie en daadkracht zullen toenemen. Dit is van groot nut op het werk maar ook daarbuiten; In het leven zelf. Deze work/life balans wordt ook steeds belangrijker. Zeker nu we allemaal thuiswerken.  

Mindfulness is dus dé tool bij uitstek om werknemers te ondersteunen om net dat beetje meer uit zichzelf te halen zonder de balans te verliezen. Het inzetten van Mindfulness levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan een effectieve aanpak tegen stress en werkdruk binnen jouw bedrijf of organisatie zonder aan productiviteit in te leveren.

Mindful werknemers zijn tevreden werknemers

Aandacht voor werknemers

Presteert jouw bedrijf op een hoog niveau? Of zit jouw organisatie middenin een sterke groei? Worden er tekenen van werkstress of hoge werkdruk gesignaleerd onder jouw werknemers en vraag je je af hoe je hier als werkgever antwoord op kunt bieden?

Hoe is het gesteld met het mentale welzijn en werkgeluk van jouw werknemers?

Werknemers zijn hét kapitaal van elke organisatie of bedrijf. Dat is voor de meeste werkgevers een no-brainer. Het ligt dus voor de hand goede zorg voor dit ‘kapitaal’ te dragen, want jouw organisatie of bedrijf kan immers niet zonder.

Wat betekent het precies om goed voor je werknemers te zorgen?

Een belangrijke vraag voor elke werkgever die wil dat haar werknemers, en dus het bedrijf, floreert en blijft floreren.

Wij van VitalityPro geloven dat goede zorg opgebouwd is uit een aantal belangrijke onderdelen. Mentaal welzijn zien wij daarin als een cruciale pijler.

Om die reden zetten wij ons in om het mentale welbevinden van werknemers te verhogen. Onze speerpunten:

1. Kennis over de oorzaak van stress en werkdruk vergroten.

2. Op een gezonde en effectieve wijze met stress en werkdruk leren omgaan.

“Zonder bewustwording kan geen verandering plaatsvinden”

Nathaniel Branden

Meer Mindfulness inspiratie

In deze video gaan we dieper in op de belangrijkste redenen om Mindfulness onderdeel te maken van jouw dagelijkse routine: