Mindfulness Incompany

Mindfulness Training Stress verminderen, Aandacht verhogen 

8 weken training:

Mindfulnesstraining is een op ervaring gebaseerde training. Het bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur plus 2 dagdelen van verdieping. U leert door oefening en ontwikkelt vaardigheden door de kracht van herhaling. De Mindfulness-training duurt 8 weken en is gebaseerd op de klassieke MBSR-training van 8 weken. Tijdens de sessies worden de Mindfulness- theorie en -oefening afgewisseld, met ruimte om ervaringen te bespreken en te verdiepen. Door u te concentreren op uw ervaring, staat u zich toe dat uw gewaarzijn wordt verscherpt en dit kan leiden tot diepgaand inzicht. De training biedt voldoende ruimte voor uw inzichten om zich te vestigen en zichzelf te verankeren, zodat ze u het meeste van dienst kunnen zijn. 

Workshop 3 uur:

U krijgt een 3-urige workshop als een introductie tot mindfulness. Deze workshop richt zich op het ontwikkelen van mindfulness-vaardigheden die direct op het werk kunnen worden toegepast.

Offerte Aanvraag

Mindfulness is bewezen in het creëren van een voedingsbodem voor introspectie, zelfinzicht en zelftraining. Veel bedrijven, organisaties en instellingen werken samen met Mindfulness-trainers. 
Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan, of neem contact op. Wij komen graag langs om de training toe te lichten!

[caldera_form id="CF5c24b5ff12c94"]

Mindfulness Training

Schept rust en ruimte

Maakt geblokkeerde energie vrij

Verbeterd omgang met stress

Leert je juiste keuzes maken

Verbeterd communicatie

Verhoogd persoonlijke prestatie

Locatie

Op kantoor

Regio Amsterdam

Duur

Workshop: 3 uur 

Training: 8 weken. 2,5 u p/w.

Max 10 pers. 

Tarieven

Workshop: € 150,- p.p. excl. BTW

Max 12 pers.

Training: € 1500,- p.p. excl. BTW

Individuele Mentoring

Soms kan het voorkomen dat je door een pesoonlijk proces heen gaat en dat je daarom behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding met veel focus op jouw persoonlijk proces en de stappen die je daarin wilt nemen. Een Individuele mentoring is dan zeer geschikt voor je. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

VitalityPro

Hoogwoudstraat 6

1023 XV Amsterdam

info@vitalitypro.nl