Mindfulness bij Stress & Burnout

stress verminderen

Heb jij last van stress of een Burn-out?

Wanneer je thuis of op je werk met stress, werkdruk of Burnout kampt en een individueel begeleidt traject wilt doorlopen om stress te verminderen of Burnout te voorkomen. In sommige gevallen wordt de training (deels) vergoed. Kijk op: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness voor meer informatie. De mindfulness trainers van VitalityPro zijn in de hoogste categorie geaccrediteerd door de Vereniging Voor Mindfulness Based Trainers Nederland (VMBN vmbn.nl).

stress verminderen

Mindfulness: Een training in Stress verminderen & Burnout voorkomen

Mindfulness-training is een op ervaring gebaseerde training. Het bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur. Je leert door oefening en ontwikkelt vaardigheden door de kracht van herhaling. De Mindfulness-training duurt 8 weken en is gebaseerd op de klassieke MBSR-training. Tijdens de sessies worden de Mindfulness theorie en oefening afgewisseld met ruimte om ervaringen te bespreken en te verdiepen. Door je te concentreren op je ervaring, sta je toe dat je vermogen tot aandachtig aanwezig zijn in het huidige moment wordt aangescherpt en dit kan leiden tot diepgaand inzicht. De training biedt voldoende ruimte voor jouw inzichten om zich te verankeren, zodat ze echt onderdeel van jou worden.

“The best time for new beginnings is now”

Anais Nain

Geef je op voor onze Mindfulness training in Amsterdam

We starten met een klein groepje deelnemers aan een 8-weekse reis door het landschap van mindfulness. Meld je alvast aan en krijg een gratis intake gesprek.

Chris is tevreden over de cursus mindfulness van VitalityPro

“Ik heb deelgenomen aan een cursus Mindfulness onder Bram’s begeleiding. Bram is een ervaren coach en heeft mij kunnen helpen in de begeleiding om de Mindfulness te doorlopen. Naast Mindfulness onderwerpen konden we ook praten over gerelateerde onderwerpen. Dit gaf een leuke dimensie aan de cursus. Bram heeft mij middels deze cursus geholpen beter om te gaan met mijn eigen gedachten en opvattingen.

Chris, Hewlett Packard Enterprise

Hoe kun je met mindfulness stress verminderen en Burnout voorkomen?

Zo nu en dan ervaren we spanning en stress. Het is een onderdeel van ons moderne bestaan geworden. Echter is niet iedereen vanuit zichzelf in staat op een gezonde manier met stress en uitdagingen om te gaan. Trainen in Mindfulness is een investering in je levenskwaliteit. Het biedt een nieuwe aanpak in het omgaan met uitdagende omstandigheden en cultiveert unieke en krachtige inzichten in ondermijnende patronen, zodat je je vrijer kunt bewegen. Als je je overweldigd voelt door de vele eisen van het leven, dan is Mindfulness-training een goede plek om te beginnen. Tijdens de training zullen tal van vaardigheden worden opgedaan.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Persoonlijk: Meer bewustzijn bij het nemen van beslissingen. Gecentreerde aandacht. Passende actie onder uitdagende omstandigheden. Toename in stress-resistentie. verminderen van stress.

Professioneel: Toename in innovativiteit, creativiteit en productiviteit. Passende besluitvorming die leidt tot verbeterde samenwerking met collegas en bedrijfsresultaten. Vermindering van stress-gerelateerde ziekte uitval. Doelen realiseren door middel van innovatief denken. verbetering in omgang met werkstress. Toename in werkplezier! 

Vraag bij ons na over de opties en mogelijkheden. We zijn er voor je!

John is tevreden over mindfulness van vitalitypro

“Ik heb gedurende 6 weken 1 uur per week bij Bram kunnen kennis maken met mindfulness. Bram heeft mij op een eigen, bescheiden, persoonlijke manier de beginselen van mindfulness bijgebracht. Ik ben blij dat ik door Bram heb kunnen ervaren wat mindfulness kan betekenen in mijn leven.”

John Newsum, Huisarts

Bekijk de gratis Mindfulness introductie video met uitleg en oefeningen!

In deze video gaan we dieper in op de belangrijkste redenen om Mindfulness onderdeel te maken van jouw dagelijkse routine: