Kosten stoelmassage

Stoelmassage voor werknemers

Een zeer rug, schouders en nek kunnen goed verholpen worden door een korte en krachtige stoelmassage

Er zijn tal van mogelijkheden om stoelmassage in te brengen op het werk. Een dagdeel of hele dag. Als beloning voor het harde werk na een deadline of piekmoment in het bedrijf. Gewoon omdat ‘het lekker is’ of omdat je als werkgever preventief te werk wilt gaan en je werknemers optimaal wilt laten functioneren.

Vraag bij ons na over de opties en mogelijkheden voor jouw bedrijf. We zijn er voor je!

Vraag nu een offerte aan

Prijzen starten vanaf 20,- per persoon

Patrick zeer tevreden over stoelmassage van Vitalitypro

“De massages zijn heel fijn en professioneel! VitalityPro komt bij ons al enige tijd over de werkvloer om personeel te masseren en ik kan dit iedere werkgever aanbevelen!”

Patrick Katuk, Media Monks

Stoelmassage in een notendop

Ontspant, vitaliseert, motiveert & beloond

Preventief

Verhoogt prestraties

20 (standaard) of 30 minuten

Vanaf 20,- per persoon

Ontspanning op de werkplek

Zitten is het nieuwe roken wordt er weleens gezegd. Op een werkdag gebruiken je je lichaam in een statische houding en is er weinig beweging. In een half uur of 20 minuten nemen de specialisten van Vitalitypro jouw klachten onder handen en brengen ontspanning en nieuwe energie. Hiervoor hoef jij niet de deur uit want wij komen naar jouw bedrijf toe! Lees verder wat de kosten voor stoelmassage zijn.

Hans de Roos van Energyhouse is zeer tevreden over de ontspanning door de stoelmassage va Vitalitypro

“Al langere tijd, eens in de 3 weken, een heerlijke stoelmassage via VitalityPro. Sinds een aantal maanden veel minder rug- en schouderklachten, ondanks hoofdzakelijk zittend werk. VitalityPro zorgt altijd voor een relaxte ervaring waar ik veel baat bij heb. Helemaal Top!”

Hans de Roos, Energyhouse
Maryana Kosta is zeer tevreden over de ontspanning door de stoelmassage van VitalityPro

“VitalityPro heeft zeer ervaren massagetherapeuten. Het hele team geniet twee keer per maand van hun diensten op kantoor. Zeer aan te bevelen!”

Maryana Kospa, E-builders