Kosten stoelmassage

Stoelmassage voor werknemers

Een zere rug, schouders en nek kunnen goed verholpen worden door een korte en krachtige stoelmassage

Ontspanningsmassage op de werkplek is een mooie manier om de motivatie en het algehele welzijn van werknemers te verhogen. Werknemers voelen zich hierdoor niet alleen gewaardeerd, maar regelmatige massages kunnen een blijvend effect hebben op hun mentale en fysieke gezondheid.

Een massage behandeling kan werknemers helpen om gedurende langere tijd gefocust te blijven door vermoeidheid en spanning in het lichaam te verminderen.

Massage op de werkplek is een goedkope, effectieve manier om stress te verminderen en de productiviteit van werknemers te verbeteren.

Wij bieden de keuze uit een standaard 20 minuten sessie of de Balance-booster 30 minuten behandeling.

Wij hanteren een eenvoudig boekingssysteem en werken exclusief met de beste massage-therapeuten

Vraag nu een offerte aan

vanaf 22,- per persoon

Stoelmassage ervaringen

“De massages zijn heel fijn en professioneel! VitalityPro komt bij ons al enige tijd over de werkvloer om personeel te masseren en ik kan dit iedere werkgever aanbevelen!”

Patrick Katuk, Media Monks

“Al langere tijd, eens in de 3 weken, een heerlijke stoelmassage via VitalityPro. Sinds een aantal maanden veel minder rug- en schouderklachten, ondanks hoofdzakelijk zittend werk. VitalityPro zorgt altijd voor een relaxte ervaring waar ik veel baat bij heb. Helemaal Top!”

Hans de Roos, Energyhouse