Kosten stoelmassage

Stoelmassage voor werknemers

Een zere rug, schouders en nek kunnen goed verholpen worden door een korte en krachtige stoelmassage
Massage op de werkplek is een groeiende trend die werkgevers gebruiken om hun werknemers te belonen, te motiveren en energie te geven.

Ontspanningsmassage op de werkplek is een van de nieuwste trends waar werkgevers zich op richten om de productiviteit, de motivatie en het algehele welzijn van werknemers te verhogen. Werknemers voelen zich hierdoor niet alleen gewaardeerd, maar regelmatige massages kunnen een blijvend effect hebben op hun mentale en fysieke gezondheid.

Nu stoelmassage op grotere schaal beschikbaar geworden is, is dit het moment voor werkgevers om dit soort stressverlichting aan te bieden aan hun werknemers.

Een massage behandeling kan werknemers ook helpen om gedurende langere tijd gefocust te blijven door vermoeidheid en spanning in het lichaam te verminderen.

Investeren in massage op het werk zal niet alleen belonend werken – het kan precies zijn wat uw team nodig heeft om het maximale te presteren!

De voordelen van massage op de werkplek: Massage kan helpen stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en spierspanning te verminderen.

Een van de grootste voordelen van massage op het werk is de vermindering van stress. Een paar minuten de tijd nemen om een massage te krijgen, kan je helpen ontspannen en tot rust komen, waardoor je een broodnodige pauze krijgt van de dagelijkse sleur.

Massage helpt ook de bloedsomloop te verbeteren, omdat het de circulatie in uw lichaam stimuleert en zuurstof naar pijnlijke spieren brengt. Met regelmatige massagesessies krijgen uw medewerkers meer energie en kunnen ze efficiƫnter werken.

Naast het verminderen van het stressniveau, kunnen regelmatige massages helpen de spierspanning te verminderen die vaak in de loop van de tijd wordt opgebouwd door bureauwerk of langdurig staan.

Dit type ontspanningstherapie vermindert niet alleen fysiek ongemak, maar leidt ook tot verbeterde mentale helderheid en focus. Bovendien merken velen dat hun humeur verbetert na het ontvangen van een massage, waardoor ze zich beter voelen over zichzelf en hun werk in het algemeen!

Het komt erop neer dat massage op de werkplek een goedkope, effectieve manier is om stress te verminderen en de productiviteit van werknemers te verbeteren.

Wij bieden de keuze uit een standaard 20 minuten sessie of de Balance-booster 30 minuten behandeling.

Wij hanteren een eenvoudig boekingssysteem en werken exclusief met de beste massage-therapeuten

Vraag nu een offerte aan

vanaf 22,- per persoon

Stoelmassage ervaringen

“De massages zijn heel fijn en professioneel! VitalityPro komt bij ons al enige tijd over de werkvloer om personeel te masseren en ik kan dit iedere werkgever aanbevelen!”

Patrick Katuk, Media Monks

“Al langere tijd, eens in de 3 weken, een heerlijke stoelmassage via VitalityPro. Sinds een aantal maanden veel minder rug- en schouderklachten, ondanks hoofdzakelijk zittend werk. VitalityPro zorgt altijd voor een relaxte ervaring waar ik veel baat bij heb. Helemaal Top!”

Hans de Roos, Energyhouse